Musikalen BLEND kommer att ha sina uruppförande i Stockholm under 2023.

Den amerikanska artisten The Reverend Shawn Amos kommer till Sverige och turnerar under perioden oktober-November 2022

Den amerikanska artisten Lady A kommer till Sverige och turnerar under perioden April 2022.

TOP DOGS DE LUXE
Sveriges flitigaste pickupband fyller tio år 2019 och börjar sin jubileumsturné på Fasching den 4 januari 2019.
Top Dogs startade upp 2009 som Nalens husband och framförde en funkig soulblues show med
låtmaterialet hämtat från hjältar som Syl Johnson, Little Milton, Al Green, The Meters etc.
2013 startade bandet upp klubben "From The Soul” där man bjöd över amerikanska artister till Sverige för att fronta bandet Top Dogs.
Tanken var att visa upp genren "på riktigt” för svensk publik med genuin frontartist, kompat av groovemaskinen Top Dogs med en blåssektion Las Vegas Style.
Sedan starten har Top Dogs turnerat med artister som Johnny Rawls, Tad Robinson, Deitra Farr, Larry Garner, Arthur Adams, Toronzo Cannon, Toni Lynn Washington, Lady A, Angela Brown, Vasti Jackson etc.
På jubileumsturneén kommer bandet att framföra låtmaterial från Nalentiden plus en hel del lånat från de artister som man turnerat med förstås.
Bandet består av originalmedlemmarna Sverker Blomberg, Patrik Norrman, Erik Möbeln Pettersson och Thomas Lingman med en blåssektion bestående av Mighty Bo Gustafsson, Martin Pålsson och Martin Lood.
Videoklipp med Lady A
Videoklipp från studio

Tyvärr så måste vi meddela att turnén med den amerikanska artisten Super Chikan januari 2022 är cancellerad på grund av pandemirestriktioner

Då har vi glädjen att meddela att det har fötts en ny livescen i Stockholm. Den 25 augusti 2018 kommer Kvarnholmens Musikfest att äga rum.

Evenemanget arrangeras i KUABs regi (Kvarnholmens Utveckling AB) i samarbete med bokningsbolaget Live Music Rules.

Musikfesten är en del i arbetet, från KUABs sida, att få en kulturprägel på området Kvarnholmen. Ambitionen är att låta denna musikfest bli en tradition, samt att låta den växa till en större Festival, när utrymme frigjorts på ön där man just nu bygger boende till 7500 personer.

Mer information kommer förstås efter hand på www.kvarnholmen.com och här på Live Music Rules.

Vi välkomnar artisten Tove Gustavsson till vårt stall. Tove är en av den nya gererationens kvinliga bluesartister som svensk bluesscen så väl behöver. Tove representerar dock något alldeles eget med sin originalmusik och rockiga framtoning. Bakom sig har hon dessutom samlat de mest kompetenta musikerna man kan önska sig i branschen.
För publik och arrangörer som gillar bluesrock med attityd så rekommenderar vi att att ni tittar närmare på den här akten.

Smakprov 1

Smakprov 2

 

Förra året gjord hon rent hus under sin turné ”över här”, med ett par av de verkliga höjdpunkterna på Åmåls Blues Fest

Nu är det klart att Yrvädret från Seattle - Lady A - kommer tillbaka i november 2018, för att tillsammans med Nellie Tiger Travis förgylla Cooking Borås jubileum den 3 november. Det är också klart att de tillsammans kommer att värma upp med ett gemensam gig på Nalen Stockholm den 2 november. Fler spelningar kommer att annonseras när de blir spikade.

Hon backas naturligtvis upp av landets bästa pickupband Top Dogs.

Här är ett klipp från sist det begav sig i Åmål.

Vi har glädjen att meddela att den svenska Hammondkungen Pierre Swärd fyller 50 år som artist och firar det med en jubileumsturné med sin trio under perioden höst 2018-vår 2019.

Klubben From The Soul hälsar den amerikanska artisten Nellie Tiger Travis välkommen till Sverige! Hon kommer till Sverige i oktober/november 2018 och kommer bland annat att uppträda på Nalen och på Cooking Borås jubileum den 3 november.

Nellie är uppvuxen i Mississippi och är skolad i kyrkans gospel, vilket färgat hennes fantastiska röst när hon vandrar mellan tung blues till skön soul. Hon har vunnit flera utmärkelser för både hennes framträdanden och hennes egenskrivna musik.

Nellie Tiger Travis backas upp av Sveriges flitigaste pickupband Top Dogs

Videoklipp: I’d Rather Go Blind - Live

Bill Öhrström krogshow "Lång väg utan slut" - en bluesmans minnesrika livsresa med blå toner i bagaget...
Kolla in på Spotify!

Bandet debuterade redan 2009 och är live-mässigt världsberömda främst i hela Stockholmsområdet. Deras musik har dock rönt uppmärksamhet i betydligt vidare kretsar - från Australien till Brasilien. Är nu aktuella med ett nytt album ”Struck by lightning”.

Bandet består av Liv Hansson på Sång, Christer Ek på gitarr, Robert Majd på bas och Vinne Stromberg på trummar. Vid de svartvita tangenterna sitter under stundom Erik Pettersson.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com